Sminke, hår og tilbehør - Gratis levering!
Du har
I handlekurven.

Levering

Levering med Posten

Leveringstid

Vi sender alle pakker som servicepakke med Posten Norge AS, eller som brevpakke. Leveringstiden er normalt 1-3 virkedager fra vi har mottatt innbetaling for ordren. Til Nord-Norge er det normalt 2-3 dagers leveringstid.

Vi leverer dessverre ikke til utlandet, Svalbard, Jan Mayen eller Bjørnøya.

Pakkesporing

Alle pakkene får et sendingsnummer når pakka blir pakket, men pakkesporingen vil ikke vise informasjon med en gang. Det er på grunn av at vi sender varene i container til forskjellige postterminaler. Denne transporten tar gjerne to-tre dager, og det vil ikke bli registrert sporingsinformasjon før pakken ankommer postterminal.

Straks pakken har ankommet en postterminal kan den spores via linken på ”Ordre” på "Min side".

Hentemelding

Når pakken ankommer postkontor får du hentemelding på e-post. Du vil også få hentemelding på SMS dersom du har valgt dette i ”Min profil” på "Min side". Husk at Posten har 14 dagers hentefrist på pakker.

Fraktpriser - Posten Servicepakke

Hos Emily.no er det alltid gratis frakt når du handler!

Dersom du ikke henter pakken din ser vi oss imidlertid nødt til å belaste deg for fraktkostnader og for returfrakt, i tillegg til en eventuell ny forsendelse. Frakten beregnes ut fra hvilken prissone pakken skal sendes til, og hvilken vekt og volum din pakke vil ha.

Copyright © 2018 Emily.no. Alle rettigheter forbeholdt.