Sminke, hår og tilbehør - Gratis levering!
Du har
I handlekurven.

Personvern

Emily.no vil alltid håndtere personopplysninger på en trygg måte.

Når du handler hos oss, oppbevarer vi blant annet navn, adresse og e-postadresse. Dette er informasjon vi trenger for å levere varene til deg via transportør, samt kontakte deg om forhold i forbindelse med bestillingen. Vi er dessuten pålagt å oppbevare denne informasjonen i forbindelse med regnskapsføring, avgiftshåndtering og eventuell garanti-/returhåndtering, slik at denne historikken ikke kan slettes. Vi oppbevarer av sikkerhetshensyn også ip-adressen som er benyttet for å registrere bestillingen.

Emily.no AS oppbevarer ingen kortnummer ved betaling med kort og det lagres ingen essensiell informasjon i forhold til dette.

Vår nettbutikkløsning bruker og krever en cookie for å kunne registrere seg og gjennomføre en bestilling. Vi forsøker dessuten å lagre en permanent cookie som brukes for å gjenkjenne deg når du kommer tilbake. Denne kan slettes via sikkerhetsinstillingene i din nettleser.

Emily.no AS vil aldri selge personopplysninger til tredjepart, og vi bytter eller videreformidler heller aldri slik informasjon med tredjepart.

Copyright © 2018 Emily.no. Alle rettigheter forbeholdt.